frykt

vi er så redde alle sammen. for alt sammen. jeg går i vinden fra den hver dag. frykten. kjenner den kile meg på armene. men jeg ler. for du kan faktisk være lykkelig og redd samtidig. du kan kjenne fotfestet glippe uten at det skyver deg nevneverdig ut av balanse. og om det verste skulle skje. hva så? du reiser deg. alltid. hva skulle du ellers gjort, ligge der av egen vilje. [flatt på bakken. uten bevegelse. med alt det vi frykter. kulden. ensomheten. ydmykelsen]. nei. la oss marsjere i tog! la oss ta over gaten med brask og bram! for i år vil jeg ikke å være redd for frykten lenger! jeg nekter å la den binde meg, forstumme meg, temme meg. jeg vil skrike høyt på t-banen, korrigere dumme meninger på bussen, ha orgasme på toget og møte fremmede på trikken. fremmede jeg kan tilbringe 2014 med - som vil være med på galskapen, og la fornuften[frykten] ligge igjen der vi møttes. på holdeplassen for nye opplevelser.

hva skulle du ønske du turte?og hvorfor tørr du det ikke?

2 kommentarer

k.

16.01.2014 kl.13:40

hurra!

Mona

21.01.2014 kl.23:26

første jeg kommer på som jeg skulle ønske jeg turte å kontakte noen jeg kjente før som jeg har savna i mange år. jeg tenker på det men gjør det ikke. redd for at de skal synes det er teit.

likegyldighet

26.01.2014 kl.17:05

Mona: det er sant! det er noe med det at det gir inntrykk av at man ikke har kommet videre. men det er jo litt teit, for når gamle venner tar kontakt med meg blir jeg jo bare super happy og smigret.

Skriv en ny kommentar

hits