el-stasjon

med en tequilaflaske under armen og en vinflaske i hånden stotret jeg meg nedover veiene som førte til et nettverk av hytter og venner. og innenfor de massive treveggene stod tiden stille, verden var satt på pause, mens vi levde mer enn vi noen gang hadde kunnet forstille oss med et barns fantasi. kommunikasjon var ikke lenger et hinder, men et middel og ukjente mennesker var potensielle klemmer, danser og våte kyss.

det var ikke oss to disse kveldene, vi bare sniddet hverandre med forsiktige berøringer og ord ladet med muligheter - om noe mer, enn dette. men isteden for å smake på dette noe, danset jeg med en annen en deg, og du med en annen en meg. for det er her i denne tilstanden vi føler oss trygge, det er her vi har levd sammen siden vi først møttes. på perrongen en søndagsmorgen før toget ruller inn på stasjonen for å ta oss med på en reise.

men vi lever her, og vi er glade. trenger man da noe mer. enn dette. enn blikkene og berøringene. er ikke det nok. er ikke det verdt så mye mer.

2 kommentarer

Caroline

07.05.2015 kl.00:26

åh, herregud. jeg ble glad da jeg så du hadde oppdatert. Og du skuffet ikke <3

elina

09.06.2015 kl.23:25

ahh ville lest handlelistene dine. du skriver jo så bra

Skriv en ny kommentar

hits