sommer// del 1

jeg tar bussen ned til sentrum for første gang denne sommeren, og ser at det har kommet et nytt bygg i barcoden på bjørvika. så det er sant; oslo har puls også når jeg forlater byen. det oppleves noe sårende, men jeg antar de øvrige innbygerne må få ha et liv de også. og hus. de trenger hus - og blokker, tydeligvis. for plutselig bare står den der, som om noen har bygd den iløpet av natten. men det har jo gått litt lenger tid enn som så; kanksje noen måneder? nå står det hvertfall der, og jeg vedtar - idet bussen kjører videre - at jeg liker det. det kan få lov til å stå. kjære politikere. det er greit. hilsen meg. det er fint å føle seg viktig på en mandag, spesielt i sommerferien.

etterpå kjøper jeg en melon på nærbutikken og medgir at å spise den overgår følelsen av byråkratisk makt. en av flere grunner til at forvaltning ikke er et område jeg har planer om å satse på. ti meteren på ingierstrand derimot ... der skal det satses, men IKKE dødses. GOD SOMMER alle fine og stygge (lenge leve likestillingen)

(hva er det beste dere har gjort så langt i ferien, hva ville være det beste som kunne hende dere - imorgen, hvor mange drinker har dere drukket siden feriestart og hvor drakk dere dem?)

4 kommentarer

Linnea

19.06.2015 kl.12:03

Jeg tror det beste jeg har gjort i sommer er det jeg gjør nå - sitter ute og leser rett etter frokost med kaffen på armlenet. Jeg gir det bittelille ekstra for å lage superdeilige frokoster når det er fint vær ute, så sitter jeg på verandaen med bok, kaffe, rundstykke og jordbær.

Det beste som kunne hende meg i morgen er at det er så fint og deilig vær at jeg sykler/kjører bort til badeplassen i nærheten, og spiser frokosten der og tar meg et bad før jeg drar på jobben. Da hadde jeg blitt glad!

Jeg har ikke drukket noen drinker i sommer, men når jeg flytter (om to uker) vil jeg kjøpe sprit og fine drink-glass, og lære meg å lage oransje sommerdrinker! Enn så lenge har jeg drukket masse øl, og litt rødvin på regnværsdager. Det er sånn det skal være.

GOD SOMMER!!

em

16.09.2015 kl.23:49

tror jeg jobbet nesten hele sommeren. med trykk på nesten. helt ok det. ble ingen drinker da

marire

28.09.2015 kl.23:45

altfor sent, for jeg hadde ikke internett i sommer, og nå er det høst, men du skriver så det kjennes og det vil jeg si takk for.

Ali

03.12.2015 kl.22:20

Og nå sier jeg God vinter!! Sånn er det bare! Alt skjer øyeblikkelig, plutselig og...

Skriv en ny kommentar

hits